Jag har sen jag flyttade till Småland varit kassör åt Rottne Samhällsförening. I samband med att vi flyttade från Rottne och in till Växjö blev jag extern, avlönad kassör åt föreningen. När jag nu flyttar till Malta funkar det ju inte att fortsätta med kassörsuppdraget så därför har jag idag lämnat över till den som ska ta över som kassör.

Inga fler årsbokslut och deklarationer på ett tag. Bara mitt eget framöver.

En hel kasse full med årsbokslut fick han, tillsammans med årets verifikationer, fakturor och andra viktiga papper. Sen gick vi igenom sånt som är bra att veta och den dokumentation jag hade gjort i förväg. Tror det blir bra. Han arbetar som revisor till vardags och var väldans trevlig så jag tror inte att jag kommer att vi överöst med frågor lagom tills jag lyckats glömma det mesta.

/Linda