Jag har försökt hitta billiga förråd som vi kan förvara de saker vi tänker ta med oss ner till Malta efter att ha varit i Sverige nästa gång. Vi har haft ett ganska stort varmförråd för bara 550 kr sedan vi flyttade från hus till lägenhet och kanske har jag blivit snål som inte vill betala ungefär samma summa för 1-2 m² bara. Hur som, jag gjorde en deal med min mamma att vi hyr in oss på lite plats hos henne mot en summa varje månad. Detta medförde en ny sväng ner till Skåne igår.

Jag har gjort en uppdelning mellan Malta1 (M1) och Malta2 (M2). Malta1 ska vi ha med oss direkt när vi flyttar och Malta2 när vi besöker Sverige nästa gång. Eftersom vi inte ska ner till Skåne igen förrän den 16:e juni på själva flyttdagen innebar det alltså att jag var tvungen att ha packat ALLT som inte är M1, ska säljas/slängas eller ges bort. Blev lite sista minuten-packande även på torsdagen men vi fick med allt vi skulle och hann till och med köra inom IKEA och äta lunch. Passade även på att fynda två ljusblå filtar för bara 19 kr/st. Tänkte ha dem i bilen ifall vi stannar och sover i den. Möjligheten finns ju med den här bilen och det kostar en hel del med övernattning för oss alla nu när sönerna är så stora.

Stork i bo

I Flyinge syns det alltid storkar när man passerar igenom. Fint tycker jag!

När man kör från oss hem till mamma passerar man genom Flyinge. Jag som inte gillar hästar något nämnvärt tittar alltid efter storkar istället. Flyinge har varit en del av ett storkprojekt i 25-30 år någonting och här syns alltid några storkar när man passerar igenom.

Tyvärr han vi bara stanna några timmar hos mamma den här gången. Tomas skulle köra till Tranås idag, dvs. dagen efter, så han behövde hem och sova ordentligt. Men lite prat och en stor portion Skånsk kalops hann vi i alla fall med. När vi kom hem upptäckte vi att ingen  av oss hade husnycklar och porten var låst. Tomas tog i så rutorna skallrade när han ropade på Rasmus. Kändes som att alla tittade och undrade vad det där var för galningar! Men det funkade på första försöket, Rasmus kom ner och öppnade för oss. Sen var det raka vägen i säng! Man börjar känna sig lite sliten…

/Linda