Vi anlände till Malta vid midnatt mellan lördag och söndag. Jag skriver mer om det sen. Just nu sitter jag och bloggar ikapp italienresan och har hunnit till Tropea. Nästa inlägg kommer att handla om färjan över Messinasundet, de sicilianska vägarna, mäktiga Etna och maffian. Om jag skriver i ordning, ibland hoppar jag lite, bl.a. är jag inte riktigt klar med marsvinen och inte har jag sagt ett ord om mitt nya jobb heller.

Här sitter jag och bloggar

Så här ser det ut där jag sitter och bloggar idag och en liten tid framöver. Vi har hyrt en lägenhet i två veckor och den ligger utmed strandpromenaden i St. Julians. Jag lovar att utsikten inte går av för hackor!

Men jag ville bara berätta att vi är framme och att vi mår bra. Muffin verkar dock ha fått öroninflammation så vi ska försöka ringa veterinär och ordna en tid åt honom så att han kan få antibiotika (öroninflammationen beror ofta på någon form av luftvägsinflammation tydligen). Tomas avskyr att köra bil i städer och på vägar han inte känner så förmodligen tar vi taxi dit. Att köra på Malta började inte heller så bra när vi bor längst strandpromenaden i St. Julians och ankom en lördagskväll och skulle köra vänstertrafik för första gången. Det var hjärtat i halsgropen många gånger!

Mer om det senare!

/Linda