Så gott som varje dag kommer det hit några som ska hämta något de köpt av oss. Idag var det några här vid tio som hämtade en säng och även passade på att köpa tv:n för avhämtning vecka 23. Vid ett-tiden kom maken och de två yngsta grabbarna hem efter att ha varit hos farmor och farfar sen igår. Det blev snabbt ombyte för Kasper som skulle iväg på kalas kl. 13.30.

Maken har fixat med att maila och packa till några Tradera-annonser medan jag har sovit igen ett par timmar. Idag har vi egentligen en ”ledig” dag men jag har lagt ut ett 10-tal annonser på Facebook, bl.a. på marsvinsburen som bara står och tar plats.

Lite av det jag lagt ut idag:

 

Nu sitter jag på balkongen och dricker ett glas Aperol Spritz som jag gjort av cavan jag fick i avskedspresent av samhällsföreningen, en flaska Aperol som är kvar sedan förra årets semester samt Sprite, för det hade jag hemma. Och så apelsin så klart.

Aperol Spritzer

2 delar Aperol, 3 delar cava och 1 del Sprite hade jag i min drink.

Vi har runt 27 grader och förnimmelser av Italien och semester poppar hela tiden upp tillsammans med den karaktäristiska doften och smaken av Aperol. Nu är det inte långt kvar tills vi är vid Gardasjön på minisemester!

/Linda