Idag sov jag till klockan tio och vaknade utvilad och pigg. Eftersom vi har polycottonduk och stort tält med mycket ventilation är det ofta svalare inne i tältet än ute. Kroppen säger idag åt mig att ta det lugnt och därför har jag bestämt mig för att ägna mig åt att blogga ikapp en del av det jag inte hunnit. En del bad lär det också bli. Ikväll tänkte vi laga middag hemma. Lukas har blivit sjuk, han är febrig och har ont i kroppen, och vi vill inte gå ut och äta utan honom. Det är rätt skönt med hemlagat efter all utemat det blivit de senaste dagarna:

  • Tisdag: Hämtpizza i Sverige
  • Onsdag: Vi blev bjudna på restaurang Massimo i Växjö av Tomas föräldrar (vilket var mer som hemlagat än utemat)
  • Torsdag: Jag och Tomas åt mat från Burger King efter mitt akutenbesök
  • Fredag: Vi åt thaimat hos min syster innan vi körde till färjan
  • Lördag: Vi åt middag på Burger King på en av våra favvorastplatser Irschenberg utanför Rosenheim
  • Söndag: Italiensk hämtpizza i tältet

Tomas och Kasper var iväg och handlade, vi bor precis i utkanten av Lazise, och kom hem med jättegod glas i små portionsförpackningar. Och så grapefruktöl, som jag tycker så mycket om.

Körsbärsglass och grapefruktöl

Min man kan mig. Han köpte körsbärsglass till mig och chokladglass och tiramisu till resten. Och så grapefruktöl!

Den här campingen har ett ganska stort vattenland som har fritt inträde för de som bor på campingen. Igår provade Kasper de små vattenrutschkanorna men fick inte riktigt fart. Då var det ganska lång kö till de stora kanorna så han fick inte åka dem då. Idag när han och Tomas var iväg och badade, här är ett konstant tjat och prat om pool och bad så fort vi inte bokstavligen är i poolen, åkte han båda de stora och älskade det. Den gula var hans favorit. Tomas råkade däremot ut för ett litet missöde. Hans badbyxor sprack hela vägen framtill i grenen. Förra sommaren klippte han bort nätbyxorna i dem. Det ångrade han nu… Det blir inget mer bad för hans del förrän han köpt nya badbyxor! Tur att han hade sin handduk 😉

Vattenlandet på Spaggia d'Oro

Gula vattenrutschkanan var roligast. Campingen sträcker sig hela vägen ner till stranden och bort till hustaken längst till höger. Det vita huset med rött tak och tre fönster är receptionen.

/Linda