Onsdag och imorgon kl. 08:00 ska lägenheten vara tom. Det är massor kvar att göra. Jag har bara hunnit spackla taket en gång och måste spackla det en gång till nu på morgonen. Spacklet har en torktid på 7 timmar. Sen ska det målas ett antal gånger. Turligt nog är färgen snabbtorkande. Tomas föräldrar kommer vid 15-tiden och då tar de med sig trappstegen och en massa annat som vi lovat bort till dem.

Spackling pågår

Vi har haft kabellister i taket och en skena med draperi för avskärmning mellan vardagsrum och Kaspers rum. Inför flytt behöver det fixas till.

Det packas och stuvas och grejas överallt i hela lägenheten. De sista försäljningarna genomförs och det ekar mer och mer tomt i lägenheten. Bilen packas så mycket det går och vi är i full gång med att stuva in i Rasmus skrivbordsstol i bilen när Tomas föräldrar kommer. Jag har lovat Rasmus att han ska få ha sin skrivbordsstol med sig eftersom den har extralångt ryggstöd och Rasmus är ganska lång. Det är inte lätt att millimeterpacka med så många olika former men jag lyckas ganska bra ändå.

Lena ska ta över en del av vår mat vi har kvar samt några klappstolar och lite annat som vi behållit i lägenheten. Tomas körde ju upp till Tranås med det mesta tidigare, såsom våra balkongmöbler, emmastolarna m.m.

Vi har bokat bord till kl. 17.30 på restaurang Massimo som lite avslutning tillsammans. Lukas, Lena och jag gick lite i förväg för vi skulle inom Apoteket och ge Lena fullmakt för mig och Lukas, ifall vi skulle behöva ha något nedskickat. Maten på Massimo var supergod och det var riktigt skönt att få ett avbrott från allt packande och stök. Efter maten promenerade vi tillbaka, Tomas gick lite i förväg eftersom han skulle sälja sin elcykel kl. 19.00. Därefter sa vi hejdå till Yngve och Lena och fina Spencer, deras hund. Jag återgick till packandet medan Tomas gick och lade sig tidigt.

Inga möbler kvar

Man får ligga på golvet när det inte finns några möbler kvar.

Nu har vi inga möbler kvar annat än en skrivbordsstol som vi inte fått sålt än. Den enda intresserade köparen är en man som varit intresserad av att köpa en annan möbel av oss och som sedan skrivit till mig på nätterna och varit pratsugen, eller nåt. Och honom vill jag inte sälja till!

/Linda