För ungefär en vecka sedan beställde jag en BroBizz och idag kom den. Vi är sedan förra sommaren medlemmar i Caravan Club Sweden och i år hade de ett erbjudande om att man fick första årsavgiften för BroBizz gratis om man inte tidigare haft BroBizz. Perfekt tyckte vi!

Nya BroBizzen kom idag

Nya BroBizzen kom idag!

Utöver Öresundsbron ska BroBizzen även fungera för ett antal andra betalstationer och färjor, bl.a. är den en del av EasyGo, ifall man har tyngre husbil och kör genom Österrike. Men vi tänkte framför allt använda den på Öresundsbron.

Dock är planerna lite förändrade sen jag beställde BroBizzen, för härom morgonen vaknade jag riktigt tidigt, redan vid 5-tiden, och då såg jag tips om att Stena Line hade 50% på massor av sina avgångar. Det slutade med att jag bokade nattfärja mellan Trelleborg och Rostock. Dock bara en hytt till Tomas och Kasper för det fanns bara lyxhytter kvar. Tänkte att vi andra kan sova i Pullman chairs. Eller nåt… Sånt löser sig alltid.

/Linda