Igår var jag iväg på avtackning med Rottne Samhällsförening eftersom jag slutar både som kassör och lämnar över uppdraget att driva hemsidan. Det bjöds på smörgåstårta och ett utomordentligt trevligt sällskap som vanligt. Jag har varit engagerad i samhällsföreningen sen jag flyttade till Småland från Skåne för fem år sen. Under tiden som jag bodde i Rottne satt jag i styrelsen och när vi sen flyttade in till stan kunde jag inte sitta kvar som ledamot men var kvar som extern kassör och fortsatte sköta hemsidan, vilken jag byggde åt föreningen via mitt dåvarande företag.

Bubbel i Pridefärgerna

Min avskedspresent i regnbågens färger. Det är ju Pridevecka i Växjö den här veckan.

Det är alltid tråkigt med farväl och några av dem vet jag att jag aldrig kommer att träffa igen. En del vet jag att jag kommer att hålla kontakten med och skulle jag ha vägarna förbi Växjö någon gång hoppas jag att vi hinner ses också. Annars får de väl komma till Malta! Men det känns lite ändå när man kramas för kanske sista gången.

Under dagen har vi också sålt vår stora bokhylla, 210 cm hög och tre sektioner bred. Hon som köpte den ville ha den helt isär-skruvad och fraktade hem den i en helt vanlig kombibil. Sa jag att den var 210 cm hög?

/Linda