Idag började, som vanligt nästan, med att några köpare kom hit och hämtade grejer. Sen hängde jag tvätt på balkongen innan Lukas och jag tillsammans gick ned på stan för att klippa oss och handla lite innan vi gick vidare åt varsitt håll.

Vi kom till frisören och tog varsin nummerlapp runt 11.20. Klockan 14.00 skulle jag träffa några vänner för en avskedsfika så jag trodde att jag hade gott om tid att hinna med några andra ärenden emellan. Dock visade det sig att även frisörer tar lunch… Först när klockan var över ett blev det min tur och jag var inte klar förrän klockan var 14.20. Då hade Lukas redan gått hem igen. Typiskt, jag som tyckte att jag var i så god tid och såg fram emot att äta lunch med min son.

Min frisörska var jättetrevlig. Ibland har man otur och har inget alls att prata om men med henne kändes det lätt och enkelt att småprata. Och hon var tvungen att fråga minst tre gånger om jag verkligen ville klippa av så mycket hår! Hade midjelångt när jag kom dit, lämnade med axellångt. Fick det uttunnat och uppklippt också så att det inte ska bli så varmt i sommar. För hår över nacken och ryggen ÄR varmt! Och nu slipper jag sova med en Lilla My-frisyr på nätterna för att slippa bli så varm.

Lilla My-termometer

Det blir hopplöst varmt att sova med utsläppt hår när det är långt så jag gör alltid en Lilla My-frisyr när jag går och lägger mig. Det slipper jag nu! Foto: Muminboden

Avskedsfikat med finaste vännerna kändes bra men lite sorgligt. Tur att man har Facebook och Messenger! Vi pratade lite om den kommande sommaren och om pågående projekt och framtidsplaner. Kommer att sakna dem allesammans. De har berikat mitt liv på fler sätt än jag någonsin kunde ana när våra vägar först möttes. En brokig skara med många beröringspunkter. Tack, för att ni finns!

Vänskap och hjärtan

Somliga berör en mer än andra. Tacksam för att jag får vara en del i era liv!

Efter fikat gjorde jag några ärenden. Kasper ska på kalas på lördag så köpte en present tills dess. Passade på att hämta ut ett paket samt lämna in överblivna mediciner på Apoteket också. Allt var inte utgånget och gammalt men vi måste ju vara ganska restriktiva i vår utrensning så det blev en hel del inlämnat ändå

På Apoteket passade jag även på att köpa en TheraPerl som man kan använda både varm och kall. Så nu slipper jag min tunga vetevärmare där alla vetekorn jämt glider iväg till fel ställe. Och Kasper som ibland får huvudvärk när han blir för varm kan använda den kall för att kyla ner sig. Himla bra grej! I 20 minuter ska den behålla rätt temperatur. Återkommer med resultatet när jag testat den.

TheraPearl-MultiZon

TheraPearl-MultiZon som kan användas både varm och kall. Foto: Bausch+Lomb

När jag kom hem var det bara att fortsätta packa inför morgondagen. Då ska vi till Skåne och lämna alla Malta2-grejer, dvs. sådant vi ska ta med oss ner till Malta efter att ha varit i Sverige nästa gång. Börjar eka lite tomt här hemma nu!

/Linda